close menu

Live to travel…Travel to live! 0 22 44 08 70

Hide SliderShow slider

🚌Istanbul – orasul contrastelor! Din 26 septembrie

Oraș: Chișinău Continent: Европа, Азия Ghid: Русский, Румынский, Английский transport: Автобус Preț: 140 € Extras. informații: Calatorie cu autocarul

Istanbul, orasul contrastelor

Cu o istorie de mai bine de 1500 de ani, Istanbulul este centrul comercial, istoric si cultural al Turciei de astazi. Istanbulul , este un oras de o frumusete uimitoare. Arhitectura sa, bucataria specifica, istoria si cultura aparte creeaza un fascinant mozaic al zilei de ieri decorat cu nenumarate piese ale zilei de maine.
Folosind cuvintele poetului francez Alphonse de Lamartine, daca cineva ar putea arunca doar o singura privire lumii, ar trebui sa priveasca Istanbulul.
Orasul s-a nascut ca avanpost elen, devenind apoi parte a Imperiului Roman. Mai tarziu, aici a intemeiat imparatul Constantin cel Mare prima capitala crestina a lumii. Aceasta avea sa devina peste secole cartierul general al sultanilor otomani. Poate ceea ce confera cel mai mult farmec orasului este tocmai faptul ca are atat caracteristici orientale, cat si atitudini europene.
V-am intrigat? Atunci haideti cu noi sa descoperim orasul uimitor, situat pe doua continente!

Perioada turului  26.09 – 30.09.2018 Pretul de 140 euro include:

Cazare 2 nopti in hotel de 3* in centru istoric, 2 mici dejunuri, city tour de oras cu ghid licentiat (in l. rusa), transport tur-retur comod. Asigurare medicala – la dorinta,  5 euro adaugator.

Pentru detaliile necesare,  solicitati managerii nostri la telefonul 022 44 08 70 sau 022 49 30 25.

предыдущее месяца следущее месяца

Календарь путешествий

Cloudim - онлайн консультант для сайта бесплатно.