close menu

Live to travel…Travel to live! 0 22 44 08 70

Hide SliderShow slider

🚌Wrotlaw – Leipzig – Dresden – Praga 11-17.12.17

Oraș: Chișinău Continent: Европа Ghid: Русский, Английский transport: Автобус Preț: 222 € Extras. informații:

Wrotlaw – Leipzig – Dresda – Praga 11 – 17.12.16

Oferiți-vă dvs-tră și celor apropiați un cadou special înainte de Crăciun!
Vizitați 4 orașe – Praga (Cehia), Dresda, Leipzig (Saxonia, Germania) si Wrotlaw (in Polonia) – în perioada Târgului de Crăciun (reduceri de iarnă și Piețe de Crăciun!)

Doar 222 euro preț pentru un adult! Sau 162 euro pentru un copil (pina la 16 ani) cu 2 adulti in camera!

Tariful include:
autocar confortabil, ghid însoțitor din Chișinău, 2 nopți de cazare în hotel de 3* în orașul Praga cu mic dejun inclus, 1 noapte de cazare in Wrotlaw hotel 2*, 1 noapte de cazare in Germania pe traseu – hotel 2*, 4 programe excursioniste în Wrotlaw, Praga, Leipzig și Dresden cu ghizi locali profesionisti.
Nu sunt incluse mesele de prânz și cină, biletele de intrare în muzee, cheltuieli personale si asigurarea medicala (5 euro de persoana pentru toata perioada turului).
Programul turului:
11 decembrie — 8.00 — plecarea spre Wrotlaw.
12 decembrie — 13.00 — sosire in Wrotlaw si intilnire cu ghidul. Excursie prin oras. Dupa masa – cazare în hotel. Timp liber.

In timpul excursiei vom vizita : Piaţa Centrală (Rynek) și Piața Sării din Wroclaw – primaria noua și cea veche – Svidnitsky Brewery – Casa lui Yasya și Malgosi – Biserica Sf. Maria Magdalena – Universitatea din Wroclaw (Leopoldina Hall) – podul indragostitilor …- Pe tot parcursul excursiei ne vor insoti si renumitii pitici (krasnolyudki) din peșterile din Wroclaw…

13 decembrie — mic dejun, plecare spre Leipzig. Intilnire cu ghidul. Leipzig este renumit prin universitățile și iarmaroacele sale. Din cauza numeroaselor piețe, ce au loc în fiece an, orașul a primit denumirea neoficială de Messestadt (oraș-iarmaroc). Unele dintre cele mai mari târguri industriale și comerciale au avut loc până acum in Leipzig. Special pentru acest fapt a fost construit un pavilion expozițional modern.
Leipzig a fost la intersecția principalelor drumuri, astfel încât a devenit, treptat, un important centru comercial. Târgul Leipzig a fost unul dintre primele târguri comerciale din lume și a avut o mare importanță în relațiile economice cu Europa de Est.
Leipzig este caracterizat prin inimitabila arhitectura ”comercială” cu o varietate de curti de cumpărături și arcade, magazine si sali de expozitii, case de oraș și “curți deschise” în stilul barokko.Toate acestea creează o atmosferă proprie, incomparabilă. Orașul, denumit altă dată “Micul Paris”, este un monument arhitectural ce prezintă o moștenire bogată a tradiției și istoriei culturale. Anume aceste lucruri le puteți vedea într-o excursie în Leipzig.
Inima orașului – este centrul istoric, unde există numeroase monumente de arhitectură, cum ar fi Orașul Vechi, Casa Regală, Opera și sala de concerte Noul Gewandhaus, biserica Sf Tomas, Biserica Sf. Nicolaie și multe altele. Seara plecare spre hotel si cazare.

14 decembrie — mic dejun, plecare spre Dresda. Intilnire cu ghidul. O excursie în unul din cele mai frumoase orașe din Germania. Capitala Saxoniei, care este de obicei numită Parisul Nordului, Florența de pe Elba, perla baroc, orasul care a renăscut ca Pasărea Phoenix din cenusa după devastarea suferită în cel de-al doilea război mondial.
În timpul turului veți face cunoștință cu Catedrala Ortodoxă Rusă ”Sfântul Simeon”, reședința regală a dinastiei Wettin, terasa Bryulskoy – “Balconul Europei”, catedrala Frauenkirche – Catedrala Maicii Domnului, Opera din Dresda, cel mai vechi pod din oraș, complexul în stil baroc Zwinger – destinat pentru amuzamentul nobilimii.
În timpul liber, puteți vizita muzeul Zwinger (intrare – 10 de euro), Trezoreria Green Vault (intrare – 11 de euro), precum și multe alte muzee, mall-uri. Timp liber. Seara – plecare spre Praha. Sosire in hotel. Cazare.

15 decembrie — mic dejun, la 8.30 începem turul pietonal în orașul Praga.
Vom vizita:
Castelul Praga — Categrala Sf. Vita – bazilica Sf. Gheorghe – Vechiul Palat Regal — Noul Palat Regal – Praga Venețiană – Ceasul Astronomic – Biserica Maicii Domnului înainte de Tyn – biserica Sf. Nicolae – Teatrul Estates – Carolinum – Piața Sf. Vaclav – Muzeul Național (fără a intra în interior). Totodată vom avea timp să vizităm renumita ”Casa Dansatoare”. Vom avea timp liber pentru a lua masa de prânz în unul dintre restaurantele orașului. Retur la hotel. Timp liber.
Seara opțional ”Praga Mistica” – la preț suplimentar sau opțional cruazieră pe Vâltava cu cină inclusă și ghid local – la preț adăugător (30 de euro de prs cu grup minim de 25 oameni)

16 decembrie — mic dejun. La 12.00 check-out din hotel. La 13.00 – Plecare spre Chisinău
17 decembrie — sosire în Chișinău.

предыдущее месяца следущее месяца

Календарь путешествий

Cloudim - онлайн консультант для сайта бесплатно.