close menu

Live to travel…Travel to live! 0 22 44 08 70

Hide SliderShow slider

🚌Turul de Craciun in Europa 22-29.12.2017

Oraș: Chișinău Continent: Европа Ghid: Русский, Румынский transport: Автобус Preț: 222 € Extras. informații: Будапешт - Вена - Прага - Братислава

Tarif – 222 euro de persoana! Sau 162 euro pret pentru 1 copil (pina la 16 ani) cu 2 adulti in camera! E posibil si partaj in camera dubla sau tripla.

Programul turului:

Ziua I: Plecare din Chisinau spre Budapesta la ora 13.00.

Ziua II: Sosire in Budapesta . Cazare in hotel 3*. Excursie – Tur panoramic al orasului Budapesta  – Piata Eroilor, Castelul Huniarzilor, Bulevardul Andrassy, Catedrala Sf. Stefan, Podul cu Lanturi, Parlamentul, Citadela, etc. Optional – Seara – Croaziera pe Dunare “Budapesta de noapte” . Cel mai indragit program in Budapesta este Croaziera pe Dunare, care e combinata cu delicioasa cina la bordul vasului. In timpul croazierei se pot admira cele mai de seama monumente arhitecturale ale orasului: Podurile medievale, Cetatea sec.XIII, Palatul Regal, Catedrala Regala de Incoronare (Matei Corvin), Parlamentul, Citadela, Monumentul Libertatii, Insula Margareta, Palatele medievale. Croaziera se petrece pe timp de noapte, timp in care se realizeaza un tur panoramic (30 km) prin centrul orasului si in zona celor 7 poduri dunarene, precum si prin zona celor mai deosebite vestigii medievale, care fac parte din Patrimoniul Mondial Cultural ocrotit de UNESCO. Croaziera se deruleaza dupa un scenariu prestabilit, coordonat de un ghid local, intr-o atmosfera placuta la lumina lumanarilor. Dupa care urmeaza cina festiva organizata in sistem bufet suedez, ce va cuprinde mancaruri alese din bucataria maghiara (2 gustari calde ca: sarmalute, gulasch de vitel, platoul rece cu peste, 20 de preparate reci din carne, platou cu diferite soiuri de cascaval, salate, dressinguri, torturi si fructe. Meniul cuprinde si o sticla de vin Tokaj pentru 4 persoane, apa minerala si racoritoare).

Ziua III:.Mic dejun. Plecare spre Viena unde vom face un tur panoramic al orasului, pentru a vedea Parlamentul, Primaria, Opera, biserica Votiva si roata mare din Prater. Vom continua cu un tur pietonal de la Palatul Hoffburg la catedrala Sf. Stefan. Timp liber pentru cumparaturi, poze si masa. Continuarea drumului spre Praga. Cazare la hotel 3*-4*.

Ziua IV: Mic dejun. Plecare la uzina de Cristal de la Nijborg – optional. Tur pietonal in Praga cu ghid local in centrul istoric al Orasului de Aur: Palatul Regal, catedrala Sf. Vitus, manastirea Loretta, Podul Carol, Piata Venceslas si multe altele. Timp liber pentru cumparaturi in Praga veche. Cazare la acelasi hotel. Optional: seara ceha incluzand program folcloric, cu mancaruri traditionale si bauturi.

Ziua V:  Mic dejun . Program liber pentru vizite individuale in Praga sau excusie optionala la Dresden cu ghid local. Cazare la acelasi hotel .

Ziua VI: Mic dejun. Plecare spre Budapesta cu popas in Bratislava unde vom vizita centrul istoric cu ghid local. Cazare la hotel 3*-4* in Budapesta.

Ziua VII: Vizitarea Tropikarium-ului de la Budapesta. Shopping la Campona Mall. Plecare spre Chisinau. Sosirea in functie de conditiile de trafic.

HOTELURI: 2 nopti in Budapesta 3 nopti in Praga

Informatii suplimentare

supliment camera single + 90 euro

tarif copil 3 – 11ani – 199 euro (in camera cu 2 adulti)

Optional:

  • Excursia la Dresda: 35 de pers. grup minim 25 persoane.
  • Seara ceha – 35 euro de persoana
  • Croaziera pe Dunare in Budapesta cu cina:  35 euro de persoana
  • Croaziera pe Vltava in Praga cu cina:  35 euro de persoana

предыдущее месяца следущее месяца

Календарь путешествий

Cloudim - онлайн консультант для сайта бесплатно.