close menu

Live to travel…Travel to live! 0 22 44 08 70

Hide SliderShow slider

🚌Praga de aur! de la 160 euro

Oraș: Chișinău Continent: Европа Ghid: Русский, Румынский, Английский transport: Автобус Preț: 160 € Extras. informații: Прага-Чешски Крумлов-Костница-Штернберг

Plecari din Chisinau: 29.04.19, 26.08.19, 28.10.19

Praga de aur ! Ce ar putea fi mai frumos decât Praga? Acest oraș de basm, în care ne întoarcem de fiecare dată!

0 zi – 10.00 – plecare spre Praga.

Ziua 1 – sosire, cazare într-un hotel de 3 *. Timp liber. La solicitarea grupului organizam croaziera pe  Vltava – 30 €/de persoana, care include program excursionist cu ghid local și o cină gustoasa (băuturile nu sunt incluse).

Ziua 2 – Mic dejun, la 9:30 începe city tour de oraș cu ghidul local.
Vom vizita:
Castelul Praga – Catedrala Sf. Vit  – Old Royal Palace – New Royal Palace – Podul Carol – zona cruciaților – Clementinum – Marian Piața – Piața Orașului Vechi – Ceasul Astronomic Orloj – Biserica Tyn – Templul Sf. Nicolae – Teatrul Estates – Carolinum – zona St. Muzeul Natsinalny, fără a intra în templele – Václav. De asemenea, vom putea vedea celebrul „Dancing House“ si manastirea Emmausky. Masa de prânz la unul dintre restaurantele din stradă (la dorinta, contra cost) . Întoarcere la hotel. Timp liber.

Ziua 3 – Mic dejun, zi libera pentru Praga:

SAU:
– Opțional, dar foarte recomandăm! În această zi, putem vizita Bisericica pe oase din Kutna Hora și faimosul castel Žleby! Prețul întregului tur este de doar 30 de euro, cel puțin 30 de persoane. Turul are loc toată ziua, km total – 500 km. Dacă luăm excursii separate – fiecare dintre ele costa aproximativ 40 de euro!

Excursie la Kutna Hora (Biserica Sf. Barbara și faimoasa biserică de pe oase – osuar)
Doar la o oră de la Praga este un oras uimitor  Kutna Hora, care atrage turiști din întreaga lume sa viziteze capela de cimitirul Tuturor Sfinților. Este unic in decoratiunile sale cu cranii umane reale și oase. Osuarul  este nu numai un obiect istoric, la care vă așteptați.  Veti avea posibilitatea sa admirați frumusețea Catedralei Maicii Domnului, reconstruita în stilul baroc gotic, precum si mândria principală a orașului – Catedrala Sf. Barbara, care a fost construita mai mult de 400 de ani si se considera a doua dupa dimensiuni in Europa.

Castelul Žleby (Zámek Žleby), construit în spiritul romantismului, este situat la 20 km de orașul Kutna Hora. Intreg aspectul său seamănă cu un basm cu castele cavalerești. Prima mențiune a castelului datează din 1289.

În timpul unei vizite la Castelul Žleby puteți explora, sala de interior cavaleri și o verandă, o capelă veche. Castelul este înconjurat de un frumos parc englezesc, în care se spune ca există un cerb alb. Legenda spune că, daca il vezi – vei fi fericit toata viata. Vom vizita si  o capelă, Wenceslas,  cu fresce rare, vom merge pe jos printr-o galerie cu arcade, si vom simti spiritul Evului Mediu și peisaje uimitoare.

Lângă castelul  Žleby este o grădina zoologicăt, l în care puteți vedea cerbi albi și păsări de pradă.

Ziua 4 – Mic dejun. La ora 13:00 – plecare de la hotel din Chișinău.

Ziua 5 – Sosire la Chișinău.

Pret: 175 euro pe adult in camera cu 2 paturi sau 160 de euro – a treia persoana in camera.

Pretul include:

  •  cazare in hotel de 3 * (3 nopți în Praga, locație convenabilă a hotelului)
  • mic dejun la hotel,
  • autobus confortabil,
  • tour-leader de la Chișinău,
  • excursii la Praga cu ghid local,
  • asigurare medicala

Nu sunt incluse:
– Biletele la muzee, prânz, cină;
– excursii optionale
– Bilete pentru transportul public

предыдущее месяца следущее месяца

Календарь путешествий

Cloudim - онлайн консультант для сайта бесплатно.