✈️ Ciao, Italia!

Неаполь
Помпеи
Флоренция
Монтекатини
Пиза
Сан Марино
Рим

Traseu:

Roma - (Napoli, Pompei) - Florența - Montecatini Terme - (Siena San Gimignano) - (Pisa) - Bologna - Veneția - Rimini - San Marino - Roma

Data:

01.06.2019; 15.06.2019; 22.06.2019; 13.07.2019; 20.07.2019; 17.08.2019; 24.08.2019; 21.09.2019; 12.10.2019; 26.10.2019; 16.11.2019; 07.12.2019; 21.12.2019; 05.01.2020; 09.02.2020; 02.03.2020;

Preț:

250 €

Categoria turistică:

Excursii pentru adulti

Durata:

8 zile

Transport:

Autobuzul, Avion

Ghid:

Rusă, Românesc

Roma - (Napoli, Pompei) - Florența - Montecatini Terme - (Siena San Gimignano) - (Pisa) - Bologna - Veneția - Rimini - San Marino - Roma

Data sosirilor: săptămânal în zilele de sambata pe parcursul anului 2019

Sambata:Sosirea la Roma. La aeroport, întâlnire cu reprezentantul companiei. Transfer și cazare la unhotel din Roma. Timp liber.
Prima noapte la hotel.

Roma

Duminica:Micul dejun la hotel. Dimineața, excursia opțională *Roma Crestina*. Turul pietonal al Romei. În timpul turului veți vedea: Piata Navona, Pantheon-ul, Piata Venezia, Colosseum-ul, Forumurile romane. Timp liber. Opțional se propune excursia "Roma de noapte".
A doua noapte la un hotel din Roma.

Roma (Napoli, Pompei)

Luni:Micul dejun la hotel. Timp liber. Excursie opțională la Napoli-Pompei pentru toată ziua. Marele oraș Pompeii vă va lasa impresii de neuitat și vă va duce în epoca Romei antice, vă veți familiariza cu vechea antichitate și cu marile constructii ale Pompeiului, care au fost populare în primele secole dupa nasterea lui Cristos. Napoli este patria celei mai veritabile pizza margarita, care este pregatita in cuptoare pe lemn, este un paradis pentru gurmanzi, unde puteti de asemenea sa savurati cele mai proaspete fructe de mare si apoi sa faceti poze frumoase pe fundalul muntelui Vesuvius. Cazare la Roma.
A treia noapte la hotel.

Roma-Florența

Marti:Micul dejun la hotel. Excursie la muzeele Vaticanului cu un ghid vorbitor de limbă rusă.

Transfer la Florența. Florența este unul dintre cele mai mari și mai frumoase orașe italiene, locul unde s-au pus bazele epocii Renașterii. Astfel de oameni celebri ca Leonardo da Vinci, Dante, Michelangelo și mulți alții au trăit și au lucrat aici ... Urmeaza un tur pietonal prin centrului istoric al Florenței cu un ghid vorbitor de limbă rusă (Piata della Signoria și Palatul Vécio, Catedrala Santa Maria del Fiore, Catedrala Santa Croce - Mormantele personalitatilor - Michelangelo, Machiavelli, Galileo. Timp liber. Excursie opțională la galeria Uffizi. Cazare la un hotel in Montecatini Terme,
A patra noapte la hotel.

Florența (Siena-San Gimignano)

Miercuri:Micul dejun la hotel. Timp liber în Montecatini Terme sau excursie opțională in orașele Siena + San Gimignano, cele mai frumoase orase cu o istorie bogata. Mulți consideră că Siena este cel mai fermecător loc din Toscana:pentru prima dată în Italia aici a fost creata o zonă pietonală. Centrul istoric al orașului, construit pe cele trei dealuri din Terzi, este bine de "descoprit" pe jos: aici, în fiecare colț, veți fi placut surprinsi.
San Gimignano - Un oraș protejat de UNESCO ca o perlă a arhitecturii toscane, se află pe un deal (334 de metri înălțime), care se ridică deasupra văii râului Elsa. Din cele 72 de turnuri din secolul 11-13, care au simbolizat puterea și bogăția familiilor nobile care locuiau aici, doar 15 au rezistat timpului, dar care atrage ca un magnet milioane de turiști din întreaga lume. Întoarcere la hotel.
A cincea noapte la hotel.

Florența- (Pisa) -Bologna

Joi:Micul dejun la hotel. Timp liber în Montecatini Terme. La dorinta, dimineata se organizează o excursie opțională prin partea istorica a orasului Pisa. După-amiaza transferul spre Bologna. Timp liber.  Cazare într-un hotel în regiunea Emilia Romagna.
A sasea noapte la hotel.

Veneția

Vineri:Micul dejun la hotel. Transfer la Veneția - unul dintre cele mai frumoase orașe din lume. Urmeaza turul panoramic al orasului unde veti vedea Piata San Marco, Bazilica San Marco, Campanile - cea mai înaltă clădire din Veneția. Veti vizita, de asemenea, un atelier de fabricare a sticlei și veti admira lucrul unui maestru, precum și veti avea posibilitatea sa cumparati sticlă veritabila venețiană. Și, bineînțeles, va urma o plimbare cu gondola, care cu siguranță va va duce în trecutul îndepărtat al Republicii Venețiene.
A saptea noaptea la hotel.

Sambata:Micul dejun la hotel. Transfer la aeroport.

Pretul include:

Cazare în hoteluri de 3 *, pe bază de mic dejun (cină contra plată)

Transfer aeroport-hotel-aeroport pentru toate zborurile din Fiumicino si Ciampino

Servicii de transport cu autocar confortabil

Însoțitor de grup, vorbitor de limbă rusă, pe parcursul întregului tur

Excursii ghidate de un ghid vorbitor de limbă rusă: Roma, Florența, Veneția, Vatican

Asigurarea medicala

Prețul NU include:

Zborul  Chișinău - Roma – Chișinău

Excursii opționale:

Excursie Roma nocturnă 30 euro

Excursie Roma Cresstina 30 euro

Excursie Napoli-Pompei 65 euro

Bilet de intrare în Pompei 15 euro

Bilete de intrare la Muzeele Vaticanului - 30 de euro (include intrarea fară rind și căștile, Capela Sixtină, Catedrala Sf. Petru)

Excursie la Siena + San Gimignano 60 euro

Excursie la Pisa 45 euro

Excursie la galeria Uffizi 28 euro+26 euro biletul de intrare

Taxe obligatorii:

Căști pentru întreaga călătorie + 15 euro

Taxa  hotelieră de la 1 la 6 euro/ zi per persoană.

Canalul Mare în Veneția 30 euro / canal Giudecca 20 euro

Taxe:
în Roma într-un hotel de 3 * - 6 euro / persoană pe zi;

în Montecatini Terme 3 - 1 euro / persoană, 4 - 2 euro / persoană pe zi

în Bologna 3 * - 1,5 euro / persoană pe zi

în Rimini într-un hotel de 3 * - 2 euro / persoană pe zi

PRETUL UNUI TUR DE O SAPTĂMÎNĂ

Preț fix pentru toate datele pe tot parcursul anului!

250 euro ½ DBL, BB- cazăre în hotel 2-3 * în Roma

Taxă suplimentară pentru SGL3 * + 150 Euro

Suplimentar cina (HB) + 70 de euro per persoană

IMPORTANT:

* În timpul perioadelor de expoziții, este posibilă cazarea în hotelurile din suburbii.

* Din motive tehnice, ordinea excursiilor și a traseului poate fi modificată

* În perioada iunie-august inclusiv, cazare în loc de Rimini poate fi în orice oraș din regiunea Emilia-Romagna