✈️ Paris.

1
2
3
4
5
6
1031-391-I-R82Q
8
9
10

Traseu:

Paris - (Versailles) - (Normandia) - Castelul Loire – Bourges - Lyon-Dijon - Colmar (Strasbourg) - Champagne Reims - Paris

Data:

21.06.2019; 19.07.2019;

Preț:

430 €

Categoria turistică:

Excursii pentru adulti

Durata:

8 zile

Transport:

Autobuzul, Avion

Ghid:

Rusă

Paris - (Versailles) - (Normandia) - Castelul Loire – Bourges - Lyon-Dijon - Colmar (Strasbourg) - Champagne Reims - Paris

Data sosirilor în zilele de vineri: 21.06.19, 19.07.19, 06.09.19, 18.10.19

Vineri:La aeroportul din Paris ne intalneste reprezentantul. Urmeaza turul panoramic al orașului. Excursie la fabrica de parfumuri Fragonard. Dupa excursie, transferul și cazare într-un hotel din Paris. Timp liber.

Paris- (Versailles)

Sambata:Micul dejun la hotel. Timp liber. Tur opțional în regiunea Montmartre, faimoasa Notre Dame de Paris și Cartierul Latin.
După-amiaza se organizează o excursie opțională la Versailles si excursie "Parisul de noapte".
Cazare într-un hotel din Paris. Timp liber.

Paris - (Normandia Honfleur-Etretat)

Duminica:Micul dejun la hotel. Zi liberă în oraș sau excursie opțională la Honfleur și orașul Etretat, pe țărmurile Oceanului Atlantic, unde au fost pictate faimoasele tablouri ale impresioniștilor. Seara, optional, putem vizita la alegere Cabaretul Moulin Rouge, Lido sau Paradis Latan. Cazare într-un hotel din Paris.

Castelul Loire-Bourges

Luni: Dupa micul dejun la hotel, urmeaza o călătorie unde veti vizita celebrele castele deținute de regii Franței, cu degustare de vinuri din Valea Loarei. Transfer la Burj. Excursie prin centrul istoric cu un insotitor de grup. Cazare la un hotel din Burj.

Lyon-Dijon

Marti:Micul dejun la hotel. Transfer la Lyon. Turul panoramic al vechiului oras (sec15-17). Excursie istorică, comentarii și plimbari prin vechile traboules, pe străzile pietonale, casa lui Henry IV, galeria Delorme, catedrala si piata Ioan Botezătorul, biserica Sf. Paul și Sf. Gheorghe, casa avocaților, strada evreilor, casele lui Tomasan, fațadele în stilul gotic înfloritor din secolul al XVI-lea, casele Maya, Palatul Gadan etc. Timp liber în oraș. Plecare spre Dijon. Tur panoramic al orasului. Cazare la un hotel din orasul Dijon.

Sfântul Colmar (Strasbourg)

Miercuri:Micul dejun la hotel. Plecarea spre orașul Kolmar. Cazare la hotel. Timp liber în oraș.
Opțional, se oferă o excursie la Strasbourg, capitala Europei. Centrul istoric din Strasbourg este situat pe o insulă formată pe râul Il, care se varsă in Rin.

Orașul Strasbourg, cunoscut în istoria timpurilor romane sub numele de Argentoratum, a fost ales de militarii romani pentru tabăra sa militară. Întregul centru istoric al orașului este un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO.

Optional se propune tur panoramic al orașului Kolmar.

Champagne Reims-Paris

Joi: Micul dejun la hotel. Plecare la Reims. Excursie prin centrul istoric al orașului cu un insotitor de grup. Reims este capitala șampaniei franceze, iar regiunea Champagne este un oraș cu o istorie de două mii de ani. Arta medievală, romană și gotică o regasim în frumoase creații, cum ar fi bazilica din Saint-Remy sau, bineînțeles, Catedrala Notre-Dame de Reims.
Timp liber
Pentru o taxă suplimentară, puteți vizita una dintre casele de vinuri și gustați câteva tipuri de șampanie.
Plecarea spre Paris. Cazare într-un hotel din Paris.
Dupa amiaza se propune o excursie opțională la Louvre.

Vineri:Micul dejun la hotel. Transfer la aeroport.

Pretul de 430 euro/persoana include:

Cazare în hoteluri de 3 *, camera DBL, (camera SGL + 220 euro) cu mic dejun inclus

Transfer aeroport-hotel-aeroport (pentru toate sosirile de la 10:30 -13:00, iar pentru sosirile de la 13:00 -18:00 se percepe o taxa suplimentara de 20 euro per persoană, într-o singură direcție)

Transport confortabil pe parcursul intregului program si insotitor de grup, vorbitor de limba rusa.

Excursii cu un ghid, vorbitor de limbă rusă, licențiat, la Paris si Lyon

Vizita la Bourges, Dijon, Reims cu insotitor de grup, vorbitor de limbă rusă

In pret NU este inclus: Zborul  Chișinău - Paris - Chișinău